Fa'aogaina ma le Maketi o le Lithium Iron Phosphate Battery i le fanua o le teuina o le malosi

Fa'aogaina ma le Maketi o le Lithium Iron Phosphate Battery i le fanua o le teuina o le malosi

O le faaaogaina omaa lithium iron phosphatee masani lava e aofia ai le faʻaaogaina o le gaosiga o taavale afi fou, le faʻaogaina o le maketi o le teuina o le malosi, le faʻaogaina o le amataina o le eletise, ma isi.

O ma'a o lo'o fa'aaogaina i nofoaga autu o feso'ota'iga e tusa ma le tolu vaega o le atina'e ma le evolusione: ma'a ta'ita'i-acid ma'a, ma'a fa'ama'i pa'u-fa'amau, ma ma'a ta'i-acid fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga.I le taimi nei, o le tele o maʻa faʻamaufaʻailogaina faʻamaufaʻailogaina faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻaaogaina i nofoaga faʻavae ua faʻaalia ai ni faʻafitauli iloga i le tele o tausaga o faʻaaogaina: o le ola moni o le auaunaga e puupuu (3 i le 5 tausaga), ma le fua o le malosi ma le malosi. mamafa fua faatatau e maualalo.Laʻititi, manaʻoga faʻamalosi i luga o le vevela vevela (20 ~ 30 ° C);e le faale-siosiomaga.

O le tula'i mai o ma'a Lifepo4 ua fo'ia ai fa'afitauli o lo'o i luga o ma'a ta'i-acid.O lona olaga umi (sili atu i le 2000 taimi o le totogi ma le lafoaia), lelei maualuga uiga vevela, laʻititi laʻititi, mama mama ma isi faʻamanuiaga o loʻo faasolosolo malie ona fiafia i ai tagata faʻatautaia.aloa'ia ma le alofa.O le Lifepo4 maʻa e iai le lautele o le vevela ma e mafai ona galue malosi i le -20 ~ 60C.I le tele o talosaga, e leai se mana'oga e fa'apipi'i le ea malulu po'o mea fa'aaisa.Ole maa Lifepo4 e laʻititi laʻititi ma mama i le mamafa.Ole maa Lifepo4 la'ititi e mafai ona fa'apipi'i ile puipui.O le Lifepo4 maa e faʻaitiitia ai foi tulagavae.Ole maa Lifepo4 e leai ni metala mamafa po'o ni metala e le masani ai, e le oona, e le fa'aleagaina, ma fa'alelei le si'osi'omaga.

I le 2018, na paʻu ai le fua o talosaga mo le teuina o le malosi o le grid-side, ma aumaia ai le maketi a Saina e teu ai le malosi i le vaitaimi o le "GW/GWh".O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le 2018, o le aofaʻi faʻaputuina o poloketi faʻapipiʻi malosi na faʻaaogaina i loʻu atunuu o le 1018.5MW/2912.3MWh, lea e 2.6 taimi le aofaʻi o le aofaʻi atoa i le 2017. Faatasi ai ma i latou, i le 2018, o le faʻaogaina o le gafatia o loʻu atunuu fou. galuega faatino teuina galuega o 2.3GW, ma le fua faagaoioia fou o le teuina electrochemical sa sili ona tele, i le 0.6GW, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 414%.

I le 2019, o le gafatia faʻapipiʻiina o galuega faʻapipiʻi eletise fou na faʻatonuina i loʻu atunuu o le 636.9MW, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e 6.15%.E tusa ai ma faʻamatalaga, e oʻo atu i le 2025, o le aofaʻi faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le eletise eletise i le lalolagi o le a sili atu i le 500GW, ma o le maketi o le a sili atu i le tasi tiliona yuan.

I le vaega lona 331 o le "Road Motor Vehicle Manufacturers and Products Announcement" na tuuina mai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi ia Aperila 2020, e 306 ituaiga o taavale malosi fou (e aofia ai taavale pasese, pasi ma taavale faʻapitoa) o loʻo faʻatautaia telefoni.Faatasi ai ma i latou, o loʻo faʻaaogaina maa lifepo4.O taavale e 78%.O le atunuʻu e faʻapipiʻi taua tele i le saogalemu o maa eletise, faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o faʻatinoga o maʻa lifepo4 e atinaʻe, o le atinaʻe i le lumanaʻi o maʻa lifepo4 e le gata.


Taimi meli: Me-16-2023