A'o Fa'amama le Tau o Ma'a Lithium, O le a Fa'aletonu Ma'a Sodium Ion A'o le'i vevela?

A'o Fa'amama le Tau o Ma'a Lithium, O le a Fa'aletonu Ma'a Sodium Ion A'o le'i vevela?

I le taimi muamua, o le tau omaa lithiumi le tasi taimi na oso i le 800,000 i le tone, lea na mafua ai le siitia o maa sodium o se isi elemene.Ningde Times e oʻo lava na faʻalauiloaina se suʻesuʻega ma atinaʻe poloketi mo maʻa sodium, lea na faʻafeiloaʻi manuia ai le mafaufau o le au gaosi lithium.

Faatasi ai ma le gasologa o le taimi, o le tau o maa lithium ua paʻu mai le tau maualuga o le 800,000 i le 180,000 i le tone i le pito sili ona maualalo, faʻaalia ai se galu o le tafe moni, ma mulimuli ane faʻamautu i le tau o le 250,000 tone..

O le tau o maa lithium ua faʻaititia, sosoo ai ma le maketi o le sodium elemene o loʻo faʻapipiʻiina, ma le tulaʻi mai o maʻa sodium e leʻi manuia?

E faʻafefea ona mafaufau i lenei mataupu mai isi itu, o le a le sootaga i le va o le tulaga o le sodium element ma le lithium battery?

Muamua lava, pe a fua i le tulaga moni i tausaga ua mavae, o maa sodium na maua ai se suiga talafeagai i le tau maualuga o maa lithium.A itiiti mai i faʻaiʻuga o loʻo iai nei, ua manuia ai le faʻateleina o maʻa lithium.

O le mea moni, i le amataga, o maa sodium e le o lauiloa e pei o le lithium maa i le maketi ona o le le lava o le mamafa ma le saoasaoa o le saoasaoa, o lea e leʻi faʻaaogaina lautele i le fale gaosi oloa.O le mea moni, e le mafai ona fai mai o faʻalavelave uma o le sodium-eletise na tupu ina ia mafai ai ona sui maa lithium-ion.

Mai se isi vaʻaiga, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaogaina o le eletise eletise eletise, o le tau o le eletise lithium ua oso maualuga.E le gata i lea, faatasi ai ma le utiuti o punaoa eletise lithium i Saina, e manaʻomia e le lithium maʻa ona faʻalagolago atili i oloa mai fafo, ma e masani ona foliga mai o loʻo fetinaʻiina e le au faʻatau eletise eletise mai fafo.I le tulaga o le taofiofia o le faai o le taunuuga, o Nadian i le vaitau o Ningde o loʻo i ai moni lava se aafiaga faʻafefe i kamupani o loʻo i luga.

Lithium e tulaʻi ma faʻaumatia le sodium, oso aʻe le sodium ma taulaga lithium, eletise sodium o loʻo i ai o se auala e puipuia ai, e le naʻo le faigofie e pei o le tauvaga o sui, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻalavelave faʻafuaseʻi mo lenei tulaga i le lumanaʻi.

Vaʻai i ai i lenei auala, o le faʻaitiitia o le lauiloa o le eletise sodium e le o se mea faigofie e suitulaga, ae o se faʻasalaga le tumau i tua o vaaiga.


Taimi meli: Iuni-29-2023