E mafai ona ou fa'afefiloi ma'a tuai ma ma'a fou mo UPS?

E mafai ona ou fa'afefiloi ma'a tuai ma ma'a fou mo UPS?

I le faʻaogaina o UPS ma maa, e tatau i tagata ona malamalama i nisi o puipuiga.O le faatonu o loʻo mulimuli mai o le a faʻamatalaina auiliili pe aisea e le mafai ai ona faʻafefiloi maʻa UPS eseese tuai ma fou.

⒈Aisea e le mafai ai ona fa'aoga fa'atasi maa UPS tuai ma maa fou o vaega eseese?

Talu ai ona o vaega eseese, faʻataʻitaʻiga, ma maa UPS fou ma tuai e eseese faʻalavelave i totonu, o ia maa UPS e iai le eseesega i le faʻatonuina ma le faʻaaogaina.Pe a faʻaoga faʻatasi, o le tasi le maa o le a sili atu le totogi pe faʻaititia ma o le taimi nei o le a ese, lea e aʻafia ai le UPS atoa.fa'agaioiga masani o le fa'aogaina o le eletise.

Le fa'asologa po'o le tutusa.

1. Faʻasalaga: Mo maʻa e eseese gafatia, pe a faʻasaʻo, o le tasi oi latou o le a faʻateʻa muamua, ae o le isi o loʻo i ai pea le maualuga maualuga.

2. Ua mate le maa: ua faapuupuuina le ola e 80%, pe ua faaleagaina.

3. Faʻatonuina: Pe a faʻapipiʻiina maa i tulaga eseese, o le tasi oi latou o le a faʻatumu atoa muamua, aʻo le isi o loʻo i ai pea i se eletise maualalo.I le taimi nei, o le a faʻaauau pea ona faʻaalu le tau, ma o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻafefeina o le maa ua uma ona faʻatumu.

4. Ova le totogi o le maa: O le a malepe ai le paleni vailaʻau, ma faʻatasi ai ma le electrolysis o le vai, o le a faʻaleagaina ai foi le maa.

⒉O le a le voltage fa'afefeteina o le maa UPS?

Muamua lava, o le totogi faʻafefe o se faiga faʻapipiʻi o le UPS maa, o lona uiga, pe a faʻatumu atoa le maa, o le a tuʻuina atu pea e le charger se voltage faifaipea ma le taimi nei e faapaleni ai le tuʻuina atu masani o le maa lava ia ma faʻamautinoa e mafai ona faʻaogaina le maa. fa'atumu atoa mo se taimi umi.O le voltage i lenei tulaga e taʻua o le volta faʻafefe.

⒊.O le a le ituaiga siosiomaga e tatau ona faʻapipiʻi ai le maa UPS?

⑴E lelei le savili, mama mea faigaluega, ma savili e leai ni faʻalavelave.Ia mautinoa o loʻo i ai a itiiti ifo i le 1000 mm le lautele o le alalaupapa i luma o meafaigaluega mo le faigofie ona maua, ma ia le itiiti ifo i le 400 mm le avanoa i luga aʻe o le kapeneta mo le faʻafefe faigofie.

⑵O le masini ma le eleele lata ane e mama, mama, leai ni otaota ma e le afaina i le pefu.

⑶E le tatau ona i ai se kasa pala po'o le kasa o lo'o siomia ai le masini.

⑷ Ua lava moli i totonu, ua maeʻa ma lelei le fala faʻapipiʻi, ua maeʻa mea faigaluega mo le saogalemu ma mea tau afi, ma ua saʻo le nofoaga.

⑸O le vevela o le ea e ulufale atu i le UPS e le tatau ona sili atu i le 35°C.

⑹ O pupuni ma kapoti e tatau ona mama ma leai ni pefu ma mea eseese.E matua faasaina le teuina o mea e mu ma pa.

⑺E leai se pefu faʻamalosi ma paʻu, leai se kasa faʻafefe ma faʻamaʻi.

⑧E leai se vibration malosi ma teteʻi i le nofoaga e faʻaaoga ai.

 


Taimi meli: Iuni-08-2023