E fia auala e totogi ai le LiFePO4?

E fia auala e totogi ai le LiFePO4?

LIAO fa'apitoa i le fa'atau atu o tulaga maualugaLiFePO4 maa, saunia maa sili ona taugofie mo i latou e manaʻomia.

 

E mafai ona fa'aoga a tatou ma'a mo le RV ma le fale e teu ai le malosi, ma e mafai ona fa'atinoina e ala i le tu'ufa'atasia o paneta sola ma mea fa'aliliu.

 

I le taimi o le faʻatauga, ua matou feagai ma le tele o fesili na fesiligia e a matou tagata faʻatau.Faatasi ai ma i latou, ou te mafaufau pe i ai se fesili: E fia ni auala e totogi ai le LiFePO4?

 

Ona, o le a tatou faasoa atu ni auala se tolu e totogi ai le maa i se12v 100ah maae fai ma fa'ata'ita'iga mo fa'amatalaga.

1. Pane o le lal fa'atasi ai ma le PV Module - Fa'asaoina lau pili eletise!

 

Malosiaga fautuaina: ≥300W

 

Ina ia fa'atumuina se maa i le ≥300W solar panels, o le umi ma le malosi o le susulu o le la o se mea taua tele i le faʻaogaina lelei ma atonu e sili atu i le aso e faʻatumu atoa ai.

 

O le malosi o le la ua mamanuina ina ia faʻaaogaina i PV modules.Solar power systems ua mamanuina e faʻaogaina i PV modules.O le PV system e faʻaliliuina le eletise e gaosia e le PV module (DC) e ala i se PCS i le eletise e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le fale (AC) , lea e mafai ona faʻaaogaina, teuina pe faʻatau atu.

 

O le tau faʻatau o le eletise PV o loʻo faʻaititia i tausaga taʻitasi, aʻo faʻatupulaia le tau o le eletise.O le tau o le eletise o lo'o ta'ua fo'i o le "lifetime loan" e tumau i le umi e te ola ai.Mai le taimi nei, e mafai ona e gaosia le eletise e ala i le teuina o le malosi o le la i totonu oa tatou maa ma faʻaoga le eletise teu mo le faʻaoga i le po e aunoa ma se otaota.Fa'apea e sili atu i le 4.5 itula o le susulu o le la i le aso ma le fa'aogaina o le sili atu i le 300W panele sola, e mafai ona fa'atumu atoa le maa i le aso e tasi i lalo o tulaga masani.

 

2. Charger—Filifiliga faigofie ma vave!(12v100ah mo se faʻataʻitaʻiga)

 

☆ Fautuaina Fuafuaga Voltage: I le va o le 14.2V i le 14.6V

☆ Fautuaina le Faʻatonuina o le taimi nei:

40A(0.2C) Ole ma'a ole a fa'atumu atoa ile 5hrs ile 100% le gafatia.
100A(0.5C) Ole ma'a ole a fa'atumu atoa ile 2hrs ile 97% le gafatia.

Fautuaga:

Fa'afeso'ota'i muamua le uta i le ma'a, ona fa'asolosolo ai lea i le eletise.

E fautuaina e aveese le uta mai le maa pe a uma ona fa'atumuina.

O se uta ma se maa o se tuufaatasiga atoatoa!O le Charger e fa'atatau i se masini e fa'aliliu ai le mana AC i le mana DC.O se fa'aliliuga o lo'o iai nei o lo'o fa'aogaina masini eletise eletise eletise e fa'aliliu ai le mana AC fa'atasi ai ma le eletise tumau ma le taimi i le DC mana.O lo'o iai le tele o fa'ata'ita'iga fa'atatau i le fa'aogaina o le paoa lea o le ma'a o le puna o le mana galue po'o le puna eletise fa'asao.Pe a faʻapipiʻi se maa i se tau, ia mautinoa e filifili se uta ma faʻamatalaga saʻo e tusa ai ma faʻatonuga o le faʻatonuina o le maa ma faʻafesoʻotaʻi saʻo.

 

E le pei o paneta la ma isi auala, e le mana'omia ni uaea lavelave ma e mafai ona fa'aoga e fa'aola maa i so'o se taimi pe a iai se sapalai eletise a le aiga.Matou te fautuaina le filifilia o se uta faʻapitoa mo maa LiFePO4.O le Ampere Time e ofoina atu foʻi tau mo 12V ma 24V faiga.

 

Mo12V 100ah maamatou te fautuaina le 14.6V 20A LiFePO4 tau maa, lea ua mamanuina mo maa lithium iron phosphate (LiFePO4).E mafai ai e le 90% maualuga le faʻatonuina o le faʻaogaina o le lithium (LiFePO4) iron phosphate maa.

 

3.Galue— Fa'aola le maa i le tele o taimi!(12v100ah mo se faʻataʻitaʻiga)

 

O maa LiFePO4 e mafai ona fa'atumuina e se afi AC po'o se afi ma mana'omia se DC i le DC charger e feso'ota'i i le va o le maa ma le afi AC po'o le afi.

 

☆ Fautuaina Fuafuaga Voltage: I le va o le 14.2V i le 14.6V

☆ Fautuaina le Faʻatonuina o le taimi nei:

40A(0.2C) Ole ma'a ole a fa'atumu atoa ile 5hrs ile 100% le gafatia.
100A(0.5C) Ole ma'a ole a fa'atumu atoa ile 2hrs ile 97% le gafatia.

 

O le afi afi o se masini e fa'aliliu ai le malosi o le kinetic po'o isi ituaiga o malosi i le eletise.O le afi lautele e ala i le prime mover muamua ituaiga uma o le malosi muamua o loʻo i totonu o le malosi e liua i le malosi faʻainisinia, ona faʻasolosolo atu lea i le afi eletise i le eletise, ma mulimuli ane tuʻuina atu i le maa, e ausia ai le aafiaga o le molia.

 

——————————————————————————————————————————————— ———-

 

Ua e aʻoaʻoina auala e tolu o loʻo taʻua i luga?

Mo le faʻatonuga saʻo o maa lithium, o le mea autu o le faia pe a molia, tumu e mafai ona avea ma mataupu faavae.O le a'oa'oina o le auala sa'o o le fa'atonuina, i se tulaga patino, e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o le maa.

* Afai ei ai ni ou manatu, lagona le saoloto e tuu i latou i le vaega o faʻamatalaga!


Taimi meli: Tes-01-2022