Fa'afefea ona Tausia le 12V Lithium Iron Phosphate Battery Pack?

Fa'afefea ona Tausia le 12V Lithium Iron Phosphate Battery Pack?

E fa'afefea ona fa'atumauina le pusa maa 12V lithium iron phosphate?

1. E le tatau ona maualuga tele le vevela

Afai o le 12V lithium iron phosphate pusa maa e faʻaaogaina i se siosiomaga e maualuga atu nai lo le vevela faʻatulagaina, o lona uiga, i luga atu o le 45 ℃, o le a faʻaitiitia le malosi o le maa, o lona uiga, o le taimi e tuʻuina atu ai le maa o le a le umi e pei ona masani ai. .Afai e molia le masini i sea vevela, o le a sili atu le leaga o le maa.E tusa lava pe teuina le maa i se siosiomaga vevela, e mautinoa lava e mafua ai le faaleagaina tutusa i le lelei o le maa.O le mea lea, o le teuina i se vevela faʻaogaina talafeagai o se auala lelei e faʻalautele ai le ola o maʻa lithium.

2. O le maualalo tele e le lelei

Afai e te faʻaaogaina se pusa 12V lithium iron phosphate i se siosiomaga maualalo-vevela, o lona uiga, i lalo -20 ° C, o le ae iloa ai foi o le taimi o le tautua o le UPS ua faʻaitiitia, ma o uluai maa lithium o nisi telefoni feaveaʻi. e le mafai foi ona molia i se siosiomaga maualalo-vevela.Ae aua le popole tele, ua na o se tulaga le tumau, e ese mai le faʻaaogaina i se siosiomaga vevela maualuga, a oʻo loa i luga le vevela, o le molelaʻau o loʻo i totonu o le maa e vevela, ma o le malosiaga muamua o le a toe faʻaleleia vave.
3. O loo taoto le ola i le gaoioi
Ina ia faʻateleina le lelei o le pusa lithium iron phosphate maa, e tatau ona faʻaaogaina soo ina ia i ai pea le eletise i totonu o le lithium i se tulaga tafe.Afai e te le faʻaaogaina soo le maa lithium, faamolemole ia manatua e faʻamaeʻa le taamilosaga o le faʻaogaina o le maa lithium i masina taʻitasi, fai se faʻavasegaina o le eletise, o lona uiga, loloto le lafoaia ma le loloto o le totogi tasi.


Taimi meli: Me-25-2023