Ole Lithium maa ole a Suia Lead-Acid maa ma faʻafeiloaʻi ile atinaʻe sili

O le Lithium maa o le a Suia le Lead-Acid maa ma faʻafeiloaʻi i le atinaʻe sili

Talu mai le amataga o le faʻalauiloaina e le atunuʻu o le puipuiga o le siosiomaga ma le toe faʻasaʻoina o galuega, o loʻo tapunia le faʻafefeteina lona lua ma faʻatapulaʻaina le gaosiga i aso taʻitasi, lea na mafua ai le siʻitia o le tau o maʻa lead-acid i le maketi, ma tupe mama a le au faʻatau. ua faasolo ina vaivai ma vaivai.I se isi itu, i le taimi nei, o mea faʻapitoa e pei o le lithium manganese oxide ma le lithium carbonate, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le gaosiga gafatia, o le tau maketi ua pa'ū i lea tausaga ma lea tausaga, ma ua faasolosolo malie le leiloa o le tau o le taʻitaʻi-acid maa.O maa Lithium ua lata ona sui ia ma'a ta'ita'i-acid ma fa'afeiloa'i le atina'e tele.

Faatasi ai ma faiga faavae a le atunuu agai atu i le alamanuia fou malosi, o maa lithium ua avea ma punaoa lelei mo le atinaʻeina o le 21st seneturi, ma ua tosina mai ai le tele o le gauai.Ina ua tulaueleele le tulaga fou a le atunuu "seevae", o le galu o maa lithium na taia i se auala atoa.Faatasi ai ma uiga o le mama ma le puipuiga o le siosiomaga, o le faatauina atu o maa lithium i aai tulaga muamua e pei o Beijing, Shanghai, Guangzhou, ma isi ua faateleina, ma o le taliaina o maa lithium i aai lona lua ma le tolu-vaega ua maualuga atu foi. ma maualuga atu.Ae mo le tau maualuga o maa lithium, o loʻo faʻavaivaia le tele o tagata faʻatau!Pe o le tulaga moni ea lena?

I le faagasologa o le gaosiga o maa lithium, o faiga e pei o le gaosiga o le eletise ma le faʻapipiʻiina o maa o le ai ai se aafiaga i le saogalemu o le maa.I le taimi nei, o nisi tagata gaosi oloa faʻapitoa i le gaosiga o maʻa lithium i totonu o le alamanuia ua faʻatautaia le poto faʻatekonolosi pateni, lea e faʻaleleia atili ai le saogalemu o maʻa lithium.

Na taʻua manino e le aufaipisinisi e faapea, a maeʻa le 2 tausaga, o le a suia e maʻa lithium le sili atu i le 60% o maʻa taʻitaʻi-acid.I le taimi lava e tasi, o le tau o maa lithium o le a pa'ū i le 40% pe a maeʻa le 2 tausaga, e oʻo lava i lalo ifo o le tau o le lead-acid.I le taimi nei, o le tau o le lithium manganese oxide, o mea mataʻutia o maʻa lithium, ua pa'ū i le 10%, lea e fetaui lelei ma le tulaga o le faʻaitiitia o tau i le lua tausaga.E tusa lava pe leai se lua tausaga, o le tau aoga o maa lithium o le a aumaia i le taʻaloga atoa.

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o sea maketi, o maa lithium e le gata ina faʻaleleia le fua faatatau o meafaitino, ae faʻapitoa foi i tekinolosi oloa.I le tasi itu, ua fa'aitiitia le tau o tagata faigaluega.I le isi itu, o le faʻaogaina o le oloa e faʻaleleia atili e ala i le gaosiga otometi.A'o fa'aitiitia tau, o tupe mama a le au fa'atau e fa'amaonia atoatoa.

Faatasi ai ma le tulaga lelei o le faatinoga, o maa lithium ua faasolosolo malie ona faalauteleina le tele o maketi, ma o le faateleina o le manaʻoga e taʻitaʻia saʻo ai le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia ma le faʻaitiitia o tau o gaosiga, lea e faʻaosofia ai le faʻatupulaia o le manaʻoga o maketi.I lenei auala, ua amataina e le alamanuia maa lithium se liʻo mama o le atinaʻe.

Mo tagata faʻatau, afai latou te faoa maa lithium, o le a latou malamalama i le taʻiala fou o le pisinisi i le lumanaʻi, ma o le filifilia o se tulaga saogalemu ma le taugofie o le lithium battery brand ua avea ma se manatu taua!A'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o ma'a ta'ita'i-acid ma fa'aitiitia le tau o ma'a lithium, o le a fa'aolaina ai se pa tele i luma atu!

O le maketi o le maa lithium o loʻo faʻateleina ma tele, ma o le maketi o le toe faʻaleleia o maa lithium i le lumanaʻi o le a mautinoa lava o se maketi tele atu.

 


Taimi meli: Me-11-2023