Ma'a Malosi ua fa'aolaina i se Si'itaga Fou: O le toe fa'aaogaina o ma'a eletise e ono tosina mai ai le tele o le gauai.

Ma'a Malosi ua fa'aolaina i se Si'itaga Fou: O le toe fa'aaogaina o ma'a eletise e ono tosina mai ai le tele o le gauai.

Talu ai nei, na faia ai le Fono Tele a le Lalolagi Power Battery Press Conference i Beijing, lea na faaosofia ai le popolega lautele.Le fa'aogaina omaa eletise, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o taavale afi fou, ua ulufale atu i se tulaga paʻepaʻe-vevela.I le lumanaʻi, o le faʻamoemoe o maa eletise e matua lelei lava.

O le mea moni, e pei lava o le taimi muamua, o le maa eletise, lea na tosina atu i ai ona o le vevela o le alamanuia fou o taavale malosi, ua faʻatulagaina ni fuafuaga toe faʻaaogaina maa.O le taimi nei o le isi galu o le vevela e le gata na faʻamalosia ai le atinaʻeina o taavale malosi fou., ma o le autu o le toe faʻaaogaina o maa ma le puipuiga o le siosiomaga ua toe aliali mai.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le Passenger Federation, ia Aperila o le tausaga nei lava, o faʻatauga faʻatau atu o taavale pasese i le vaʻai vaʻai na oʻo atu i le 1.57 miliona iunite, o le 500,000 o taavale malosi fou, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le 31.8%.O le fa'atupula'ia o le aofa'i o le fa'aogaina o lona uiga o le a tele ma sili atu ma'a eletise e fa'aaogaina e toe fa'aaogaina i le lumana'i.

O loʻo faʻaalia e le pisinisi fou o taavale afi a loʻu atunuu e faapea, i le 2010, e tusa ai ma le vaitaimi faʻamaonia o maa eletise o loʻo i ai nei i luga o le maketi, o le BYD o se faʻataʻitaʻiga, o le vaitaimi faʻamaonia o le 8 tausaga poʻo le 150,000 kilomita, ma o le cell cell e faʻamaonia mo le olaga.Fa'aoga fa'ata'ita'i e sili atu i le 200,000 kilomita.

Fa'atatau e tusa ai ma le taimi, o le vaega muamua o tagata na fa'aaogaina trams fou malosi ua toetoe lava a o'o i le taimi fa'agata e sui ai maa.

I le tulaga masani, o le maa o se taavale eletise fou e masani ona faʻaaogaina seia oʻo ina latalata mai le inisiua ola, ma o le a iai faʻafitauli o le maa e pei o le faigata i le faʻatauina, faʻagesegese le molia, faʻaititia le maila, ma le maualalo le gafatia o le teuina.O le mea lea, e tatau ona suia i le taimi e aloese ai mai le faʻaitiitia o le poto masani a le tagata faʻaoga ma lamatiaga saogalemu.

E fa'atatau i le 2050, o le a o'o i le tumutumuga o ma'a fou e sui ai ta'avale malosi a Saina.I lena taimi, o le faʻafitauli o le toe faʻaaogaina o maa o le a mulimuli mai.

I le taimi nei, o le tulaga quo o le fale gaosi eletise toe faʻaaogaina pisinisi o loʻo i ai kamupani e gaosia e le tagata lava ia ma toe faʻaaogaina e le tagata lava ia.O maa ma oloa na gaosia e i matou lava, a'o fa'atau atu, o lo'o i ai fo'i galuega toe fa'aaogaina maa.O le toe fa'aaogaina o le gaosiga ma le toe fa'aaogaina o se auala sili atu lea e puipuia ai pisinisi.O le tuufaatasiga o se maa e masani ona i ai ni maa se tele.O maa i totonu o maa toe faʻaaogaina ua afifiina ma toe faʻaaogaina mo suʻega masini faʻapolofesa, ma o maʻa o loʻo agavaa pea i le faʻatinoga o loʻo faʻapipiʻiina ma tuʻufaʻatasia ma maa tutusa e faʻaauau pea ona gaosia i maa.Ma'a le agavaa

E tusa ai ma tala fa'atatau, e mafai ona o'o atu i le 6w i le tone le tau o ma'a toe fa'aaogaina, ma a mae'a ona toe fa'aaogaina, e mafai ona fa'atau atu i tagata gaosi mea mata'utia mo le gaosiga o sela.E mafai ona fa'atau atu i le 8w i le tone, fa'atasi ai ma se tupe mama e tusa ma le 12%.

Ae ui i lea, e tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei o le alamanuia toe faʻaaogaina maa eletise, o loʻo i ai pea tulaga laiti, vevesi ma leaga.O le tele o kamupani na faalogo i le tala.E ui lava na latou toe faʻaaogaina se aofaʻi o maa eletise, ae na o le faʻaogaina o maa toe faʻaaogaina ona o le sailiga mama o tupe mama ma tekinolosi le faʻamaonia, lea na faigofie ai ona faʻaleagaina le siosiomaga.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le malosi fou ma le eletise maa alamanuia, o le faʻasaʻoina o le toe faʻaaogaina o maa o le a matua faʻatauaina foi.


Taimi meli: Iuni-26-2023